Contact:

Str. Matei Basarab nr.69, Ploiesti, Prahova
+40725 NSS NSS

(+40725 677 677)

office[@]nss-lease.ro

Solicitati oferta

 

        

Servicii

Indiferent de dimensiunea companiei dumneavoastră sau de domeniul de activitate, vă propunem numeroase servicii, la alegere, conform necesităţilor dumneavoastră.


I – DURATA CONTRACTULUI (LEASING ŞI MANAGEMENTUL SERVICIILOR, INCLUSIV ASIGURARE)
     Contractul de leasing operaţional cu servicii incluse se va încheia pe o perioadă intre 12 - 48 luni.
    
II – ASIGURĂRI:
     Pachetul de asigurare conţine:
     - Asigurarea Full CASCO: pentru daune parţiale se va aplica o franşiză de 150,00 EUR – pentru furt şi daună totală NU se aplică franşiză.
          - Responsabilitate Civilă Auto – (RCA) limita de despăgubire conform legislatiei in vigoare
          - Accidente şofer şi persoane transportate : limita de despăgubire este de 5.000 EUR în caz de deces accidental, 10.000 EUR în caz de invaliditate permanentă, 15 EUR indemnizaţie zilnică de spitalizare pentru un maxim de 180 zile/persoană/an

III – ADMINISTRAREA VEHICULULUI
Mentenanţa vehiculului:
Sunt incluse toate serviciile şi costurile de mentenanţa, recomandate de constructor. Uzura normală şi Inspecţia Tehnică Periodică (ITP) sunt de asemenea incluse.

Administrarea anvelopelor:

Cu ajutorul acestui serviciu, optimizaţi confortul, siguranţa, riscurile si consumul de carburant. Subscrieţi pentru un număr fix de anvelope, calculate în funcţie de cuplul perioadă /kilometri specificat în contract.

Asistenţă vehicul şi şofer:
Beneficiati de asistenta in cazul unei defectiuni tehnice sau unui accident 24h/24h, 7zile/7zile, 365 zile pe întregul teritoriu al României
(1) Situatii acoperite: accidente,incendii, pene mecanice, tentative de furt, acte de vandalism, furt.
(2) Exclude: pene sau erori asociate combustibilului, pierderea cheilor sau încuierea cheilor în interior, pene de cauciuc obişnuite. 

Vehiculul de înlocuire:
Mentinerea mobilitatii angajatilor dvs. este prioritatea noastra. Va putem pune la dispozitie un autovehicul de inlocuire in cazul imobilizarii vehiculului utilizat din cauza reparatiilor sau in cazul furtului acestuia

Gestionarea combustibilului
Serviciul consta in gestionarea tuturor serviciilor legate de achizitionarea de carburanti, servicii si/sau produse aditionale selectate de Client, de la statiile furnizorilor NSS-Lease. Posibilitatile de achizitionare a combustibilului sunt: cardurile de carburant si sistemul Fill&Go. Toate prestatiile asociate administrarii combustibilului sunt incluse in acest serviciu, mai putin costul combustibilului consumat de catre Client, care este platit de catre NSS-Lease si refacturat integral Clientului.

Un concept PaginaTa!NET