´╗┐

 

 

Contact:

Str. Matei Basarab nr.69, Ploiesti, Prahova
+40725 NSS NSS

(+40725 677 677)

office[@]nss-lease.ro

Solicitati oferta

 

        

Managementul Flotei

Solutia ce va ofera suport in dezvoltare : Cu un contract de management de flote, va veti putea concentra pe activitatea principala in timp ce noi ne vom ocupa de flota dvs.


     ╬nchirierea pe termen lung este cea mai bun? solu?ie care se adapteaz? la activitatea dumneavoastr? datorit? unei game largi de produse ?i servicii.


     Managementul de flota auto este o solutie avansata care vine in sprijinul firmelor detinatoare de flote auto prin simplificarea circuitului informational si reducerea sa la un numar cat mai mic de persoane. Managementul de flota auto are in vedere asumarea integrala a gestionarii eficiente a flotei auto a clientului.


     Managementul de flota full service se defineste drept o forma particulara de finantare ce poate fi asemanata cu inchirierea, astfel incat, dumneavoastra puteti utiliza autovehiculul nou, impreuna cu un pachet de beneficii adaptat propriilor necesitati, fara sa fiti nevoiti sa il achizitionati. La finalul contractului nu trebuie decat sa returnati masina, riscul deprecierii fiind suportat integral de NSS Lease Romania


Cum functioneaza?


Principiul de functionare a produsului de management de flota full service este foarte simplu :
- Dvs. externalizati finantarea si administrarea flotei dvs. auto catre NSS-Lease;
- Noi ne ocupam de finantarea utilizarii autovehiculelor si va oferim o gama completa de servicii flexibile (mentenanta, schimbarea anvelopelor, gestionarea combustibilului etc...)  
Contractele de management de flota full service sunt realizate conform cerintelor dvs. specifice: durata contractuala cuprinsa intre 12 si 48 de luni si kilometraj estimat intre 10,000 si 200,000 km pentru o rata lunara fixa.


Este simplu, iar controlul il detineti dvs!


NSS Lease va asista in:
- Administrarea flotei auto si coordonarea fiecarei etape, de la comanda si livrare pana la returnarea autovehiculelor;
- Simplificarea costului total legat de flota dvs. auto: aveti o mai buna previzionare a tuturor costurilor cu flota auto si un control complet al cash flow-ului companiei, intrucat aveti rate lunare fixe.

Un concept PaginaTa!NET