• Managementul Flotei
  • Avantaje
  • Servicii
  • Despre noi
  • Vanzare catre clienti
  • Inchiriere pe termen scurt
  • Contact

Contact:

Str. Matei Basarab nr.69, Ploiesti, Prahova

office[@]nss-lease.ro

 

Solicitati oferta

 

Managementul Flotei

PDF Imprimare

Solutia ce va ofera suport in dezvoltare
Cu un contract de management de flote, va veti putea concentra pe activitatea principala in timp ce noi ne vom ocupa de flota dvs.
Închirierea pe termen lung este cea mai bună soluţie care se adaptează la activitatea dumneavoastră datorită unei game largi de produse şi servicii.


Managementul de flota auto este o solutie avansata care vine in sprijinul firmelor detinatoare de flote auto prin simplificarea circuitului informational si reducerea sa la un numar cat mai mic de persoane. Managementul de flota auto are in vedere asumarea integrala a gestionarii eficiente a flotei auto a clientului


Managementul de flota full service se defineste drept o forma particulara de finantare ce poate fi asemanata cu inchirierea, astfel incat, dumneavoastra puteti utiliza autovehiculul nou, impreuna cu un pachet de beneficii adaptat propriilor necesitati, fara sa fiti nevoiti sa il achizitionati. La finalul contractului nu trebuie decat sa returnati masina, riscul deprecierii fiind suportat integral de NSS Lease Romania


Cum functioneaza?
Principiul de functionare a produsului de management de flota full service este foarte simplu.
- Dvs. externalizati finantarea si administrarea flotei dvs. auto unui furnizor de servicii specializat;
- Partenerul dvs. de management de flota full service se ocupa de finantarea utilizarii autovehiculelor si va ofera o gama completa de servicii flexibile (mentenanta, schimbarea anvelopelor, gestionarea combustibilului etc)  
Contractele de management de flota full service sunt realizate conform cerintelor dvs. specifice: durata contractuala cuprinsa intre 12 si 48 de luni si kilometraj estimat intre 10,000 si 150,000 km pentru o rata lunara fixa.


Este simplu, iar controlul il detineti dvs.
NSS Lease va asista in:
- Administrarea flotei auto si coordonarea fiecarei etape, de la comanda si livrare pana la   returnarea autovehiculelor;
- Simplificarea costului total legat de flota dvs. auto: aveti o mai buna previzionare a tuturor costurilor cu flota auto si un control complet al cash flow-ului companiei, intrucat aveti rate lunare fixe.